Scandaluri cu amenințări în Târgu Jiu! Conflictele au fost aplanate de polițiști

0
33

Mai mulți tineri din municipiul Târgu Jiu au provocat un scandal de zile mari după ce au consumat băuturi alcoolice. La fața locului a fost chemată poliția, astfel că oamenii legii au reușit să aplaneze conflictul izbucnit. De asemenea, agenții de poliție au fost nevoiți să intervină și într-un club unde un bărbat a vrut să agreseze un tânăr pe motiv că i-a furat geaca. De fapt, amețit de alcool, bărbatul pus de scandal uitase unde își pusese articolul vestimentar.

Conflictul s-a lăsat cu amenințări, injurii dar și cu amenzi usturătoare pentru mai mulți tineri care au participat la altercație. După ce au petrecut toată noaptea, cei în cauză au hotărât să meargă acasă. Nu înainte de a mai consuma câteva sticle de bere într-o scară de bloc. Spiritele s-au încins rapid, urmând o serie de înjurături și amenințări. A fost nevoie de interventia oamenilor legii! Deranjați peste măsură, cei care locuiau în zona respectivă au pus mana pe telefon și au apelat de urgență la 112. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, potolindu-i pe scandalagii. Trei dintre aceștia au fost sancționați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Tot în aceeași seara, polițiștii gorjeni au fost solicitați să intervină la un cunoscut club din Târgu-Jiu. Doi tineri s-au luat la ceartă, după ce, unul dintre ei a constatat că îi lipsește geaca. Încercând să găsească un vinovat, acesta i-a luat la rost pe cei care se aflau lângă masa lui. Privirea însă i s-a oprit asupra unui tânăr de 20 de ani. Deși cel pe care îl învinovățea a încercat în nenumărate rânduri să îi explice că nu are legătură cu dispariția, tânărul păgubit a continuat să îl amenințe.

Văzând că nu are scăpare, tânarul de 20 de ani a solicitat ajutorul polițiștilor. ,, Un tânăr de 20 de ani, din municipiu, a sesizat Poliția Municipiului Târgu Jiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla Intr un club din localitate, un alt tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, iar fi luat o geacă pe care ar fi lăsat o pe o banchetă. Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că apelantul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a uitat unde o lăsase și pe care a găsit-o ulterior. De asemenea, tânărul, în tot acest timp, a tulburat ordinea și liniștea în local, motiv pentru care a fost sancționat de polițiști, conf. LG 61/1991” a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here