Secretarul acuzat de hărţuire sexuală recunoaşte că a căutat-o pe reclamantă după ce a plecat de la şcoală

0
145

Secretarul Liceului Tehnologic din Roșia de Amaradia, Dinel Deaconescu, cercetat penal pentru hărțuire sexuală, recunoaște că a căutat-o pe Mariana Vochiţoiu, de 34 de ani, care l-a reclamat pe acesta la poliție, pentru că a vrut să facă sex cu ea în arhiva școlii. Acesta declară că a sunat-o pentru a-i da adeverința privind clasele absolvite de femeie. „A mers cu mine în arhivă pentru a-i arăta catalogul, deoarece ea mă contrazicea și susținea că a absolvit mai multe clase. (…) Am sunat-o mai târziu pentru a-i da adeverința deoarece nu s-a putut elibera în ziua respectivă”.

Mariana Vochiţoiu l-a reclamat pe secretarul şcolii, Dinel Deaconescu, că i-ar fi făcut propuneri indecente şi i-a cerut să facă sex pe biroul din arhiva şcolii: „Am avut nevoie de foaia matricolă. Am fost la domnul secretar. M-a primit în biroul lui şi mi-am spus să merg în arhivă, pentru că acolo sunt cataloagele. Am mers acolo, a închis uşa şi a început să se atingă de mine. I-am spus că eu am nevoie de adeverinţă, ca să mă înscriu la Târgu Jiu la o şcoală. A început să tragă de mine. I-am să să fie cuminte, dar nimic. Apoi, s-a desfăcut la pantaloni şi am zis că gata. L-am rugat frumos să mă lase, i-am spus că ne întâlnim mâine ca să scap de el. Nimic, pe mine în sus. Îmi spunea să-l pipăi pe sex. Nu am păţit aşa ceva de când sunt pe faţa pământului. Voia acolo pe birou să facem sex. Abia am putut să scap. Nu cred că o să-mi iasă din cap asta. A spus că nu-mi dă adeverinţa. Îmi spunea că ai făcut prostii, că eşti dintr-o familie mai amărâtă. M-a luat în braţe, m-a pus pe birou. L-am rugat din sufletul meu să mă lase în pace. I-am dat numărul de telefon. I-am spus că mă întâlnesc cu el ca să scap. Am scăpat doar jurându-i că mă întâlnesc a doua zi cu el. M-a căutat acasă. M-a sunat pe telefon. Am înţeles că au mai fost doamne în situaţia mea. Multe femei se feresc. Este greu să probez ce a fost în camera respectivă”.

Secretarul susține că este o înscenare

La școală a mai fost depusă o plângere împotriva secretarului de către mama unui elev care a susținut că acesta i-a făcut și ei propuneri indecente. Dinel Deaconescu spune că totul este o înscenare pusă la cale de către primarul localităţii cu care se află în conflict, femeia care-l reclamă fiind o apropiată a primarului. Acesta a precizat că va depune o plângere penală împotriva femeilor care-l reclamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here