9.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăEvenimentSentință definitivă pentru fostul elev olimpic de la Teologic! Tânărul a fost...

Sentință definitivă pentru fostul elev olimpic de la Teologic! Tânărul a fost judecat pentru trafic de droguri

Traficanții de droguri, printre care se numără și un fost elev de la Liceul Teologic din Târgu Jiu, precum și un angajat al Complexului Energetic Oltenia, și-au aflat sentințele finale. Curtea de Apel a stabilit, în urmă cu doar câteva zile, pedepsele definitive. Mihai Alexandru Udriştoiu, fostul elevul olimpic de la Liceul Teologic din Târgu Jiu și fost vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor, a scăpat cu o pedeapsă cu suspendare.

„Constată că fapta pentru care inculpatul Udriştoiu Mihai Alexandru a fost condamnat la pedeapsa de 6 luni închisoare în condiţiile art.91 C.p, prin sentinţa penală nr. 27 din 16.02.2017 a Tribunalului Gorj, pentru infracţiunea prev. de art.4 alin.1 din Legea 143/2000 cu aplicarea art.396 alin.10 C.p.p, este concurentă cu faptele pentru care inculpatul a fost condamnat prin sentinţa penală nr.18 din 26.01.2017 a Tribunalului Gorj, (…) urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 2 luni închisoare, la care adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 8 luni închisoare, pedeapsa finală fiind de 2 ani şi 10 luni închisoare, 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor. (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere aplicată inculpatului Udriştoiu Mihai Alexandru pe durata termenului de supraveghere de 4 ani“, se arată în sentința Curții de Apel Craiova.

Pedepse de închisoare cu executare pentru trei inculpați

Trei inculpați din acest dosar penal au fost condamnați la închisoare cu executare. „Inculpaţii Sporea Constantin Cristian, Voicu Dragoş şi Vlădulescu Leonard, urmând ca fiecare dintre cei trei inculpaţi să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare în regim de detenţie, (…) pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor pe o perioadă de trei ani“, au mai stabilit judecătorii din Craiova. Ceilalți doi inculpați, Laurențiu Turbatu şi Leonard Ciuclea rămân cu pedepsele stabilite anterior, de doi ani și 10 de închisoare cu suspendare și, respectiv, trei ani și două luni, de închisoare cu executare.

Traficanții de droguri au fost trimiși în judecată de DIICOT. Oamenii legii au descoperit, în urma perchezițiilor, 14 dispozitive electronice de mărunțit și cântărire, 3 aparate pentru confecționarea artizanală a țigărilor și peste 300 de grame de cannabis și substanțe psihoactive.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -