Sesizare penală împotriva societății care administrează depozitul ecologic de gunoi

0
156

Administrației Bazinale de Apă Jiu a depus o sesizare penală împotriva societății care administrează depozitul ecologic de gunoi din municipiul Târgu Jiu, în urma unor verificări cu privire la modul de administrare a apelor uzate.

„Având în vedere disconfortul creat de depozitul de deșeuri municipale Tg-Jiu asupra locuitorilor din apropiere, Garda de Mediu Gorj a solicitatat Administrației Bazinale de Apă Jiu – Craiova, un control de specialitate privind managementul apelor uzate, respectiv a levigatului la acest depozit de deșeuri. Rezultatele acestui control au condus la o sesizare penală împotriva operatorului acestui depozit pentru neconformități constatate la legea apelor nr. 107/1996“, au anunțat reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj.

Scandal la groapa de gunoi

Săptămâna trecută, zeci de localnici din zona Bârsești și din localitățile componente apropiate au mers la groapa de gunoi să protesteze cu privire la poluarea generată. Oamenii se plâng că nu pot să stea în propriilor locuințe din cauza mirosului insuportabil. Localnicii i-au aduse acuze directorului societății Polaris Mediu care se ocupă de groapa de gunoi, unde sunt depozitate deșeurile din tot județul Gorj, dar și din alte zone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here