Acasa / Eveniment / Și-a bătut crunt tatăl și a mințit că a căzut dintr-un pom. Bărbatul a murit

Și-a bătut crunt tatăl și a mințit că a căzut dintr-un pom. Bărbatul a murit

Un tânăr de 23 de ani din comuna gorjeană Ciuperceni a sunat la 112 pentru anunța faptul că tatăl său ar fi căzut dintr-un pom. Acesta de fapt își bătuse curunt tatăl cu o sapă, lăsându-l inconștient și a încercat să-și ascundă fapta, declarând că ar fi căzut dintr-un pom.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul, de 50 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite. Ulterior acesta a decedat la spital.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, în cauză fiind continuate cercetările, de către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor” a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*