Acasa / Eveniment / Şi-a dat foc de supărare! Bărbatul se află în stare gravă la spital

Şi-a dat foc de supărare! Bărbatul se află în stare gravă la spital

Un bărbat din Brăneşti a încercat să îşi pună capăt zilelor de faţă cu fiul său. Atunci când a simţit că nu îşi mai poate gestiona problemele, gorjeanul de 44 de ani a turnat benzină pe hainele pe care le purta, după care şi-a dat foc. Disperat, fiul acestuia a solicitat ajutorul celor din jur, după care a pus mâna pe telefon şi a cerut ca un echipaj SMURD să se deplaseze la faţa locului. Bărbatul a primit imediat primul ajutor, după care a fost transportat de urgenţă la spital, deoarece arsurile suferite au fost foarte grave.

Fiul bărbatului ştia că acesta are mai multe supărări care îl apasă, însă nu s-a gândit că tatăl său poate recurge la un asemenea gest. Acesta a sunat la 112, anunţând cele întâmplate. La faţa locului a ajuns un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au reuşit să îi acorde acestuia primul ajutor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la cel mai apropiat spital. Arsurile suferite sunt foarte grave, de gradul I şi II.

,, ISU Gorj a fost solicitat să intervină în comuna Brăneşti, satul Capu Dealului pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane de sex masculin în vârstă de 44 de ani care s-a autoincendiat. Apelul a fost iniţiat de către fiul bărbatului care semnala faptul că acesta şi-a dat foc din cauza unor supărări. Bărbatul a fost preluat de către un echipaj SMURD din cadrul Secţiei Turceni şi transportat la Spitalul din Turceni. Aceasta a suferit arsuri de gradul I şi II”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*