Și-a luat soția la bătaie. A fost emis un ordin de protecție

0
139

O tânără în vârstă de 27 de ani, din comuna Turburea a fost agresată de soțul său de 28 de ani, din aceeași localitate. Cel care a apelat numărul unic de urgență 112 a fost chiar tatăl femeii, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Târgu Cărbunești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unor conflicte mai vechi, tânărul de 28 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale în timp ce se aflau la locuința lor, din comuna Turburea. Totodată, din verificările efectuate, polițiștii au constatat că cei doi sunt în proces de divorț, iar conflictele și neînțelegerile au apărut datorită acestui lucru. Polițiștii i-au adus agresorului la cunoștință că împotriva sa a fost emis un ordin de protecție provizoriu, precum și prevederile acestuia.

Victima nu prezenta urme vizibile de violență și nu a solicitat ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here