Acasa / Eveniment / Şi-a ucis soţia, apoi a încercat să se omoare. Detalii năucitoare ies la iveală după cumplita crimă

Şi-a ucis soţia, apoi a încercat să se omoare. Detalii năucitoare ies la iveală după cumplita crimă

Gelozia soţului i-a răpit şansa la viaţă. Este vorba despre Elena Raluca Olteanu, o tânără din Târgu Cărbuneşti, care a fost ucisă cu cruzime de bărbatul care în urmă cu un an îi jurase iubire veşnică, în faţa lui Dumnezeu. Cei doi aveau certuri repetate, mereu din cauza geloziei tânărului de 29 de ani. Miercuri noaptea, acesta şi-a înjunghiat soţia de repetate ori, asta după ce avuseseră o ceartă aprigă în urma căreia femeia îi propusese să divorţeze. Când a conştientizat ce a făcut, bărbatul a încercat să se sinucidă provocând un accident de circulaţie.

A plecat cu maşina în goană preţ de câteva minute prin oraş, încercând să îşi limpezească mintea. Gândul că şi-a ucis soţia nu i-a dat pace, aşa că, Olteanu Sorin a decis să îşi pună şi el capăt zilelor. A apăsat pedala de acceleraţie şi a intrat cu maşina în primul stâlp care i-a apărut în cale. Un participant la trafic a văzut întreaga scenă şi a sunat la 112 pentru a cere ajutorul. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, descarcerare dar şi o ambulanţă. Tânărului gorjean i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. Printre suspine, acesta le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a omorât soţia şi că îşi doreşte ca şi el să moară. A indicat locul crimei, acolo unde un echipaj de la criminalistică s-a deplasat imediat.

Când au ajuns în apartament, organele de poliţie s-au minunat. Întregul hol era plin de sânge, iar la câţiva metri de uşa de la intrare, pe holul ce ducea în dormitor, zăcea trupul neînsufleţit al femeii de doar 26 de ani. Aceasta fusese lovită de mai multe ori cu un cuţit, în zona spatelui. Lângă trupul fără suflare al tinerei se afla şi cuţitul cu care îi fuseseră provocate rănile. Procurorii urmează să îl audieze pe bărbat pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat miercuri noaptea în familia acestuia. Criminaliştii au prelevat probe de la locul crimei, iar medicii legişti au preluat trupul neînsufleţit al tinerei pentru autopsie.

Aveau un an de la căsătorie

Cei doi erau din Târgu Cărbuneşti şi erau căsătoriţi de anul trecut. În urmă cu câteva luni aceştia reuşiseră să îşi cumpere un apartament în Timişoara, în zona Girocului. Apropiaţii susţin însă că cei doi se certau frecvent, asta pentru că Sorin era o fire foarte geloasă. În noaptea crimei, aceştia se certaseră aprig, bărbatul făcându-i mai multe reproşuri soţiei sale. Nemaisuportând presiunea, aceasta i-a spus că vrea să se despartă. Gândul că soţia ar putea să îl părăsească i-a întunecat minţile tânărului.

Cunoştinţele, prietenii dar şi familiile celor doi sunt şocaţi de cumplita veste. Pe paginile acestora de socializare curg necontenit mesaje pline de durere şi regret. Zilele următoare, trupul Ralucăi va fi adus acasă, la Cărbuneşti, iar soarta bărbatului care a ucis-o va fi decisă de procurori.

Un comentariu

  1. El este de la Saulesti,iar fata din Vladimir , sat Lunca,unde este deja adus steagul in poarta. Nu sunteti informati deloc.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*