Acasa / Eveniment / Şi-a ucis soţia cu securea după ce a confundat-o cu o pisică

Şocant !

Şi-a ucis soţia cu securea după ce a confundat-o cu o pisică

O crimă săvârşită cu sânge rece ieri, în localitatea Dragoteşti a şocat localnicii veniţi să vadă nenorocirea. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, şi-a omorât soţia după care a anunţat rudele că a ucis o „pisică“. Criminalul avea de gând să se sinucidă, după ce-şi omora nevasta. Oribila crimă a avut loc în curtea casei, iar în urma gestului necugetat, doi copii minori au rămas orfani. În scurt timp, la faţa locului au apărut şi poliţiştii, care au început o anchetă.

Omul, suferind de depresie, într-o clipă şi-a omorât soţia, în vârstă de 32 de ani. Aceştia aveau doi copii minori. După ce a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge, omul a mers la rude să le spună că a ucis o „pisică“. Acestea au chemat ambulanţa, dar şi poliţia care au constatat că bărbatul tocmai îşi omorâse soţia.

Totul s-a întâmplat dimineaţa, în timp ce micuţii dormeau. „A venit la mine acasă şi mi-a spus să mă duc pe calea ferată să caut o pisică pe care el o omorâse. Era plin de sânge când a intrat în curtea mea. El e bolnav, dar lua tratament şi tocmai trebuia să-l ducă la spital să-l interneze, dar soţia lui s-a opus de ruşine. Acum au rămas copiii pe drumuri“ a povestit Alin Tănăsoiu, nepotul victimei, care a anunţat crima pe 112. Omorul a avut loc la doi paşi de biserica din sat, acolo unde cei doi şi-au ridicat o căsuţă după ce şi-au unit destinele, în urmă cu peste zece ani. Aveau o căsnicie fericită, spun apropiaţii familiei, uimiţi acum de gestul bărbatului. Dan Mihai Mituică are 42 de ani, şi, deşi avea probleme de sănătate, urma un tratament la domiciliu. O iubea pe femeia cu care şi-a întemeiat o familie. „Dorina Mituică, avea 32 de ani şi a dat naştere la doi băieţi frumoşi”, spun sătenii şocaţi de moartea cruntă produsă în sat.

„Eu am tăiat o pisică“

Bărbatul a susţinut în faţa poliţiştilor că, într-un moment de nebunie, a tăiat cu securea o pisică şi căuta o bardă să omoare şi un câine. „Eu am tăiat o pisică. Cu soţia nu am nimic, că mă înţeleg bine cu ea. A plecat la Bucureşti şi eu am tăiat o pisică“, sunt vorbele celui care cu puţin timp înainte îşi măcelărise soţia.

Criminalul intenţiona să se sinucidă

Loviturile aplicate i-au fost fatale femeii, care a murit pe loc, după cum spun cei care au sărit imediat ce au aflat nenorocirea. „Era plină de sânge. Avea patru lovituri de cuţit, dintre care două în inimă“ a spus unul dintre săteni. Tatăl victimei susţine că fiica sa a fost ucisă din cauza lipsei banilor. „Nu avea bani, de aia a ucis-o. Că nu avea serviciu şi trebuia să muncească să asigure traiul copiilor“ , a reacţionat tatăl femeii, şocat de cele întâmplate.

Nepotul victimei susţine că bărbatul a lăsat un bilet prin care îşi lua adio de la familie, avea de gând să se sinucidă. „A scris un bilet şi spunea că regretă că se duce. El avea de gând să se omoare, nu s-o omoare pe ea, dar uite ce s-a întâmplat. Rămân doi copii fără părinţi acum. Ea se duce în pământ şi el la puşcărie“ a spus Alin Tănăsoiu. Potrivit anchetatorilor, criminalul va fi supus unor expertize psihiatrice pentru a stabili dacă acesta avea discernământ în acel momentul. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, urmând ca medicii legişti să se pronunţe cu privire la cauza morţii.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*