Acasa / Eveniment / Și-au lovit partenerele și au fost ”premiați” cu dosar penal

Și-au lovit partenerele și au fost ”premiați” cu dosar penal

Doi gorjeni care au exercitat acte de violență asupra partenerelor s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Una dintre victime a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale iar alta deși a fost lovită de concubin a refuzat ordinul de protecția și evacuarea acestuia din locuință.

Astfel, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 55 de ani, din comuna Mătăsari, cu privire la faptul că concubinul său, de 43 de ani, cu același domiciliu, ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, provocându-i o stare de temere și leziuni, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe și au emis un emis ordin de protecție provizoriu pentru 120 ore, prin care s-a dispus ca agresorul să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victimă, acesta fiind reintrodusă în locuinţa comună” a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt I.P.J. Gorj.

Lovită de concubin dar refuză ordinul de protecție

Iar polițiștii din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 32 de ani, din comuna Dănciulești, cu privire la faptul că concubinul său, de 42 de ani, cu același domiciuliu, ar fi provocat scandal la domiciliu.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, prin folosirea unui corp contondent. Femeia nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, aceasta nefiind de acord cu emiterea actului restrictiv” a transmis aceeași sursă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*