Şi-a denunțat fiica la Poliție! Tânăra este anchetată penal

0
15

S-a trezit cu datorii de ordinul miilor de lei. Este vorba despre o femeie din municipiul Târgu Jiu, care, zilele trecute, a fost contactată de un operator de telefonie mobilă, care i-a adus la cunoştinţă faptul că are de platit suma de 3.000 de lei. După ce a cerut mai multe detalii, femeia a realizat că a fost înșelată chiar de fiica sa. Cea din urmă i-ar fi falsificat semnătura din dorinţa de a cumpăra un telefon mobil. Femeia s-a dus imediat la poliţie, acolo unde a depus o plângere pe numele fiicei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Femeia de 35 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce mama ei, în vârstă de 60 de ani, a reclamat faptul că a făcut un abonament de telefonie mobilă, folosindu-se de numele ei. Femeia susţine că fiica i-a sustras buletinul, după care a făcut o copie. A mers cu acesta la un magazin, de unde şi-a achiziţionat un telefon. După ce a întocmit toate actele necesare, după spusele femeii, tânăra de 35 de ani a falsificat semnătura mamei, reuşind să încheie contractul pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă. Ulterior, femeia a fost informată de către reprezentanții operatorului de telefonie mobilă, despre faptul că figurează cu o datorie de 3.000 lei. Aceasta nu a mai stat pe gânduri şi a mers direct spre sediul poliţiei, acolo unde a povestit cele întâmplate. Oamenii legii au deschis acum un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

,,La data de 21 februarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de o femeie de 60 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa de 35 de ani, a folosit o fotocopie a cărții sale de identitate și i-a falsificat semnătura, încheind un contract pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă. Ulterior, femeia a fost informată de către reprezentanții operatorului de telefonie mobilă, despre faptul că figurează cu o datorie de 3.000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here