3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăEvenimentSinuciderea polițistului Cristian Boncioagă, învăluită în mister

Sinuciderea polițistului Cristian Boncioagă, învăluită în mister

Cristian Boncioagă, de 27 de ani, din comuna Stejari, polițist în cadrul Postului din comuna doljeană Fărcaș, a șocat întreaga comunitate. El s-a sinucis în ajunul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Luni dimineața, la ora 7,00, acesta i-a spus mamei sale că merge la toaletă pentru că-l doare stomacul. Femeia a auzit o pocnitură și, speriată, și-a anunțat soțul, mai ales că fiul nu răspundea la strigătele ei. Tatăl lui Cristioan a intrat în baie și și-a găsit fiul într-o baltă de sânge. Potrivit medicilor legiști, Cristian s-a împușcat după ureche. Pistolul folosit a fost cel din dotarea polițistului.

Poza într-un bărbat fericit cu câteva zile înainte de a se împușca

Nimic nu a anunțat gestul șocant al polițistului, iar apropiații sunt și acum în stare de șoc. Cristian Boncioagă părea că are o viață fericită. Era logodit cu Andreea Maria, kinetoterapeut la Direcția Generală pentru Protecția Copilului Gorj. Cei doi se întorseseră de curând dintr-un frumos concediu petrecut pe litoralul Mării Negre. Pozele postate cu doar câteva zile înainte de tragedie îl arată pe Cristian ca un bărbat fericit alături de iubita sa, care la aflarea veștii sinuciderii a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi fixaseră și data nunții, care urma să aibă loc anul viitor. Și la locul de muncă totul mergea bine. Urma să fie propus pentru ocuparea funcției de șef al Postului de poliție Fărcaș, după ce colegul său ieșea la pensie. Cu toate acestea, în sufletul polițistului se petrecea o adevărată dramă. Ce a generat frământările lui Cristian? Probleme medicale sau la locul de muncă, dezamăgire în dragoste? Apropiații susțin că Cristian descoperise de curând că ar fi avut o problemă gravă la creier, dar că nu a dorit să spună familiei cât de gravă este suferința sa.

Mesaje de condoleanțe pe Facebook

Prietenii au postat mesaje de condoleanțe și de rămas bun pe pagina de Facebook a lui Cristian Boncioagă. „Cuvintele nu își mai au rostul. Orice aș spune nu te mai aduce înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!“, a transmis Cristian. „Odihnește-te în pace, băiat bun și cuminte! Îmi doresc să îți gasești liniștea și mereu să veghezi asupra familiei tale. Îmi vei rămâne mereu în minte acel băiat cu zâmbetul pe buze și mereu vesel și optimist. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău și să te odihnești în pace! Condoleanțe familiei și iubitei!“, a scris Lorena. „Tristă zi… Mi-e greu să descriu în cuvinte ceea ce am în suflet. Aș fi vrut să-ți zic altceva, să ne reamintim copilăria noastră frumoasă, fără griji, fără greutăți, fără supărări…. Nu pot sa cred!!! Iartă-mă pentru că nu am puterea de a te vedea pentru ultima dată. Dumnezeu să te ierte și să te ajute să-ți găsești liniștea, prieten bun!!!!“, a postat și Gabi.

MISS și MISTER BOBOC la Liceul Tehnologic ”Ion Mincu”

0
Elevii Liceului Tehnologic ”Ion Mincu” desemnează titlurile de MISS și MISTER BOBOC 2022. Luni 28...

Hoț aflat la furat într-un magazin din Târgu Jiu prins de un polițist aflat în timpul liber

0
Un polițist de la Transporturi Feroviare, aflat în timpul liber, a reușit să prindă un...

Un bărbat din Dolj a fost împușcat de polițiștii pe care a încercat să-i atace cu o sapă

0
Un bărbat de 64 de ani din comuna Galicea Mare, județul Dolj, reclamat de soţie...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!