Acasa / Eveniment / Șofer drograt la volan filmat în timp ce discuta cu agent de poliție

Șofer drograt la volan filmat în timp ce discuta cu agent de poliție

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu, în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism a fost oprit de un echipaj de la Poliţia Rutieră pe drumul naţional din localitatea Ciuperceni. Şoferul a reuşit cu mare dificultate să discute cu agentul de poliție, cuvintele sale fiind greu de înțeles. În mașina condusă de acesta se aflau și alți tineri.

Acesta a negat că a consumat droguri, deşi în maşina lui au fost găsite diferite ustensile folosite pentru pregătirea substanţelor interzise. Un poliţist participant la această acţiune a avut inspiraţia să filmeze cu telefonul mobil. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook Sabotorii Gorjului.

Rezultat pozitiv la testarea cu Drug-Test

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că tânărul aflat la volanul maşinii a ieşit pozitiv în urma testării, acesta alegându-se cu suspendarea dreptului de a conduce, dar şi cu dosar penal: „În imaginile video apărute pe un site de socializare, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 67, în zona localităţii Ciuperceni, sub efectul substanţelor psiho-active, apt rezultat în urma testării cu aparatul Drug-Test. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice din sânge şi urină, iar în cauză poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcooului sau altor substanţe“.

FOTO: www.facebook.com/sabotorii

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*