Acasa / Eveniment / Şoferii turmentaţi, pedepsiţi de poliţiştii rutieri

Şoferii turmentaţi, pedepsiţi de poliţiştii rutieri

Şase şoferi au fost prinşi băuţi la volan, într-o singură zi. Poliţiştii trag un semnal de alarmă şi recomandă conducătorilor auto să conştientizeze riscurile la care se expun atunci când urcă la volanul maşinii după ce consumă câteva pahare de alcool. Pentru a evita evenimentele nedorite, oamenii legii sunt hotărâţi să ia măsuri drastice. Cele mai tranzitate drumuri din judeţ vor fi păzite de multiple echipaje de poliţie.

,,Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj și subunităților de poliție, au efectuat multiple acțiuni de control în trafic, fiind depistați mai mulți conducători auto în timp ce conduceau autovehicule sub influența alcoolului, după cum urmează:

♦ Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

♦ Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, Apa Neagră, având o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aer expirat.

♦ Polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au identificat în trafic un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturismu pe raza localității Negomir având o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

♦ Polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţiei Rurală Stoina au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Stoina, având o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

♦ De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ciocârlău, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

♦Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţiei Tg-Cărbuneşti au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din comuna Săuleşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ.661 Turburea, având o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei. În aceste cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*