8.9 C
Târgu Jiu
marți, mai 11, 2021
AcasăEvenimentȘoferul primarului din Bustuchin, acuzat de agresiune sexuală

Șoferul primarului din Bustuchin, acuzat de agresiune sexuală

Șoferul primarului comunei Bustuchin este acuzat de o colegă din cadrul Primăriei de agresiune sexuală.

Gheorghe Aurel este cercetat penal de către poliție, în urma plângerii pe care a depus-o o femeie în vârstă de 38 de ani, referent achiziții publice în cadrul instituției.

Cei doi ar fi fost trimiși de către edilul localității să încheie anumite contracte. Conform publicației „Gorjeanul“, în timp ce ambii se aflau în mașina primăriei, Gheorghe Aurel ar fi început să o pipăie pe colega sa, aceasta refuzând șocată gesturile nepotrivite ale șoferului, care nu a încetat cu avansurile.

După ce s-au reîntors la sediul Primăriei, funcționara i-a povestit primarului ce s-a întâmplat și că a fost agresată sexual în mașina primăriei. Femeia i-a cerut să ia măsuri.

Femeia i-a povestit soțului prin ce a trecut

Femeia i-a povestit, apoi, soțului ce s-a întâmplat. Cei doi ar fi venit a doua zi la primarul localității să-l întrebe dacă a luat măsuri cu șoferul, care nu a mai venit la serviciu pentru că intrase în concediu. Cum răspunsul a fost negativ, cei doi au mers la postul de poliție pentru a depune un plângere penală. „La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, de către o femeie, de 38 de ani, din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că, în ziua de 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Bustuchin, ar fi fost agresată sexual, de către un bărbat, de 43 de ani, din aceeași localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, a spus pentru Gorjeanul purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhasu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -