11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăEvenimentSorin Bucurescu şi familia Rămescu, rejudecaţi pentru fapte de corupţie!

Sorin Bucurescu şi familia Rămescu, rejudecaţi pentru fapte de corupţie!

bucurescuZiua de joi nu a fost una prea bună pentru Sorin Bucurescu, afaceristul Mihail Rămescu şi soţia acestuia, dar şi Alexandra Loghin, fost angajat al Primăriei Slivileşti. Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au desfiinţat sentinţa de achitare, astfel că inculpaţii vor fi rejudecaţi pentru infracţiuni de corupţie la prima instanţă, respectiv Judecătoria Târgu-Jiu.

În luna octombrie a anului trecut, trei dintre inculpaţii din acest dosar au fost achitaţi pentru faptele de corupţie. La un an de la acel moment, judecătorii din Bănie au decis să retrimită dosarul la Judecătoria Târgu-Jiu. „Admite apelurile declarate de Parchet, partea civilă şi inculpata Loghin Alexandra. Desfiinţează sentinţa apelată în totalitate şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă- Judecătoria Tg. Jiu. Onorariu avocat oficiu în cuantum de 300 lei pentru fiecare inculpat va fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”, au decis magistraţii de la Curtea de Apel Craiova.

Cei patru inculpaţi din acest dosar au fost judecaţi pentru o tranzacţie imobiliară, unde familia Rămescu ar fi fost acuzată că ar fi vândut către SNLO o locuinţă la un preţ supraevaluat, astfel unitatea minieră fiind prejudiciată cu 680.000 lei.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -