19.5 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăEvenimentSoți violenți, evacuați din locuințe

Soți violenți, evacuați din locuințe

Polițiștii gorjeni au avut din nou de furcă cu bărbați violenți. Aceștia și-au măsurat puterile cu persoanele de sex opus din viața lor dar s-au ales atât cu dosar penal cât și cu evacuarea din locuințe.

Astfel, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 49 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, în vârstă de 41 de ani.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, deşi bărbatului i s-a dispus prin ordinul de protecţie provizorie emis la data de 4 aprilie a.c., să păstreze o distanţă de 150 metri faţă de reclamantă şi de locuința sa, acesta a încălcat aceste restricții. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie, fiind reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Fărcășești au fost sesizați de o femeie, de 56 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 6/7 aprilie a.c., soțul său, de aceeași vârstă, ar fi exercitat acte de violență asupra sa și ar fi amenințat-o cu moartea. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie și amenințare.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost îndepărtat din domiciliul comun, fiind internat la Centrul Social de Urgență Pentru Persoanele Fără Adăpost, ,,Casa Iris”, din municipiul Târgu Jiu, fiindu-i interzis ca în următoarele cinci zile să se apropie la mai puțin de 50 metri de partea vătămată și de locuința comună.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un tânăr, de 19 ani, din comuna Alimpești, cu privire la faptul că între părinții săi ar avea loc un conflict. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Alimpești, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra fiului său, adresându-i amenințări cu moartea atât fiului cât și soției sale, de aceeași vârstă. Bărbatul violenat s-a ales cu doasr penela pentru violență.  

Totodată polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile,  față de agresor, acestuia fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

Tată și fiu din Runcu, reținuți după ce au fost depistați la volan sub efectul substanțelor psihoactive

0
Un tânăr de 27 de ani și tatăl său, ambii din comuna Runcu, au fost...

A furat un tractor din curtea unei case din Logrești

1
Un tânăr din comuna Logrești a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a...

Alarmant! Tot mai multe cazuri de violență domestică în Gorj

0
Gorjul urcă în topul județelor în care numărul infracțiunilor de violență domestică este în creștere....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!