Sute de amenzi aplicate şoferilor vitezomani şi zeci de permise reţinute

0
18

Şoferii vitezomani au fost luaţi în vizor de oamenii legii! În perioada 06 – 12 iulie, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul circulaţiei, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului rutier.

actiune-politie-2

Astfel, au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 939 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 40 de permise de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză şi au fost constatate 12 infracţiuni pentru nerespectarea normelor legale în domeniul circulaţiei rutiere.

Gonea cu 142 de km la oră pe strada Barajelor

Un tânăr de 24 de ani, din Scoarţa, a rămas pieton după ce a fost depistat de poliţişti conducând cu o viteză de 142 de km la oră pe strada Barajelor din municipiu. „La data de 12 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Rutier au depistat un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajelor, din localitate, cu viteza de 142 de km/h. Conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here