2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăEvenimentTânără luată la ocazie, violată de doi tineri

Tânără luată la ocazie, violată de doi tineri

O tânără în vârstă de 20 de ani, a fost violată de doi tineri din localitățile Rovinari și Bîlteni. Victima a fost luată la ocazie de o mașină în care se aflau trei bărbați. „Conducătorul auto nu a oprit în comuna Bîlteni, unde aceasta locuiește,  continuându-și deplasarea până în orașul Rovinari. La insistențele a două dintre persoanele aflate în autoturism, persoana vătămată a mers cu acestea într-o garsonieră situată  pe raza orașului Rovinari, unde a fost obligată să întrețină raporturi sexuale“, a spus Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Arestat pentru 30 de zile

Polițiștii i-au prins pe cei acuzați de tânără. Tânăra a mers la Serviciul de Medicină Legală, dar s-a stabilit că nu prezintă urme de violențe fizică specifică abuzării. „Tot cu ocazia cercetărilor, au fost identificați doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bîlteni, bănuiți de săvârșirea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.  Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării medico-legale, medici specialiști concluzionând că aceasta nu prezintă urme de violențe fizică specifică abuzării. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. În continuarea cercetărilor, împotriva tânărului de 25 de ani, din Rovinari, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, a mai precizat Corina Scurtu.

Tânărul de 25 de ani acuzat de viol a fost prezentat, ieri, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, față de acesta fiind luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -