Acasa / Eveniment / Tânărul înjunghiat de prietenul său a murit! Victima a agonizat zile la rând în spital

Tânărul înjunghiat de prietenul său a murit! Victima a agonizat zile la rând în spital

Cristi Dumitru sau „Pascolo”, aşa cum îi zic prietenii, a pierdut lupta cu viaţa. Prietenii acestuia au fost cei care au anunţat tragica veste. După ce a fost înjunghiat cu bestialitate de cel mai bun prieten al său, Cristi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Târgu Jiu, acolo unde medicii l-au băgat imediat în operaţie. Preţ de câteva zile, acesta a fost monitorizat de cadrele medicale din municipiu, însă starea de sănatate se înrăutăţea de la o zi la alta, aşa că acesta a fost trimis la un spital din Târgu Mureş. Din păcate, la scurt timp inima acestuia a încetat să mai bată. Ucigaşul se află acum în spatele gratiilor, acolo unde, cel mai probabil îşi va petrece şi următorii ani din viaţă.

Pascolo a plecat dintre noi. O spun cu durere prietenii care s-au rugat neîncetat pentru tânărul care, preţ de două săptămâni, s-a zbătut pe patul de spital între viaţă şi moarte. Tânărul de doar 31 de ani fusese transferat în urmă cu câteva zile la spitalul din Târgu Mureş, starea lui de sănătate fiind foarte gravă. Pe 15 februarie, atunci când acesta a ajuns la spitalul din municipiu, medicii erau rezervaţi în privinţa lui, deoarece baioneta cu care acesta a fost înjunghiat i-a atins mai multe organe, iar până să ajungă la unitatea spitalicească, tânărul a pierdut foarte mult sânge. Acesta a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. În ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-i salva viaţa, starea acestuia de sănătate se înrăutăţea de pe o zi pe alta. Decizia de a fi transferat la spitalul din Târgu Mureş părea să fie cea mai bună alegere. Acesta a fost stabilizat, însă, atunci când se aşteptau mai puţin, apropiaţii au primit vestea trecerii în nefiinţă.

Detalii şocante

Scandalul dintre cei doi a avut loc acum două săptămâni în locuința agresorului. Potrivit apropiaților, totul ar fi pornit de la faptul că victima ar fi refuzat să plece din casa tânărului de 24 de ani când acesta i-a spus că trebuie să vină prietena lui în vizită. Scandalul a fost unul spontan, pe fondul consmului de alcool. Aceştia îşi petrecuseră toată seara împreună, turnând pahar după pahar. Agresorul a șocat prin faptul că, după ce şi-a înjunghiat prietenul, acesta a scos telefonul mobil şi l-a filmat în timp ce agoniza. Pe tot parcursul filmuleţului, Cristofer Laza îşi înjura victima, declarându-se dezamăgit de prietenia dintre ei doi. Imediat a trimis filmarea unor prieteni după care a sunat la 112 și s-a predat poliției. Cristofer Laza a fost arestat pentru tentativă de omor, însă, după decesul victimei, procurorii îi vor schimba încadrarea juridică în infracțiunea de omor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*