Acasa / Eveniment / Târgujianul care a dispărut în valurile mării, de negăsit nici după o săptămână

Târgujianul care a dispărut în valurile mării, de negăsit nici după o săptămână

Nici după o săptămână, Marian Gagiu, tânărul de 25 de ani din Târgu Jiu, care a dispărut în valurile Mării Negre, nu este de găsit. Acesta era în vacanță în stațiunea Olimp și a ignorat averstismentul salvamarilor care au arborat steagul roşu de valuri foarte mari și s-a aventurat în apă.

Prietenii și iubita, cu care trebuia să se căsătorească, încă îl așteaptă să revină, deși șansele sunt extrem de mici. “Iubirea mea, trecu o săptămână și tot nu te-ai întors pe picioarele tale… de ce nu vrei să vii?? Nu îți e milă de noi care te iubim atât de mult? De ce nu vrei să vii?”, a scris iubita tânărului marți, pe pagina de socializare.

Marian Gagiu a intrat în Marea Neagră, în zona staţiunii Olimp, în data de 13 august. Un alt turist a vrut să îl salveze de la înec, însă din cauza curenţilor puternici a fost nevoit să se întoarcă la mal. Salvamarii au intervenit, dar când au ajuns în locul în care fusese văzut, bărbatul nu a mai fost găsit. La faţa locului a ajuns o ambarcaţiune ISU cu scafandri militari dar și o ambarcaţiunea SAR Artemis, din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), care au continuat căutările, dar trupul tânărului încă nu a fost găsit.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*