Acasa / Eveniment / Tată acuzat că și-a bătut copilul de doi ani a fost eliberat din arest

Tată acuzat că și-a bătut copilul de doi ani a fost eliberat din arest

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din municipiul Motru, care este acuzat că şi-a bătut crunt copilul în vârstă de doi ani, a fost eliberat din arestul preventiv. Acesta a fost pus în libertate, deşi Judecătoria Motru a dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru au solicitat revocarea măsurii arestării preventive a lui Adrian Păducel, după ce medicii au constatat că micuţul suferea de o boală gravă şi pielea se învineţea după o lovitură uşoară.

Constantin Costescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, a spus că s-a dispus această măsură pentru că, în prezent, nu mai există o certitudine cu privire la faptul că echimozele de pe corpul copilului provin de la loviturile aplicate de tată.

Copilul este internat la secţia de Oncologie

Copilul a fost dus la spitalul din Motru, la sfârşitul săptămânii trecute, de către mama lui. Medicii au constatat că este plin de vânătăi şi au anunţat autorităţile cu privire la această situaţie. Mama băieţelului a recunoscut că tatăl mai consuma alcool şi îşi lovea copiii atunci făceau gălăgie.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*