Telefon mobil găsit de un jandarm în timp ce își parca mașina

0
358

Un subofițer jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj a găsit un telefon mobil în timp ce își parca mașina în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Jandarmul urma să intre la serviciu la Tribunalul Gorj.

„Jandarmul a trecut la identificarea proprietarului prin apelarea unui număr de telefon des utilizat iar în urma discuției telefonice a reușit identificarea proprietarului care a fost invitat să se prezinte pentru restituirea bunului.

Pe timpul misiunilor executate sau în timpul liber, jandarmii gorjeni au găsit diverse bunuri personale (serviete, borsete, portmonee, acte de identitate, carduri bancare, diferite sume de bani, etc.). Vă recomandăm să manifestați o atenție deosebită și telefoanelor mobile întrucât acestea au o valoare ridicată și conțin date cu caracter personal ale posesorului și ale altor persoane, fotografii personale, aplicații bancare, conturi pe rețele de socializare și adrese e-mail personale“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here