Tragedie pe calea ferată! Două locomotive s-au ciocnit: o persoană a decedat, iar alta se află în stare gravă!

0
136

Un grav accident feroviar a avut loc marți pe calea ferată industrială din zona Bârsești, județul Gorj. Două locomotive s-au ciocnit frontal, iar în urma imapctului un mecanic de locomotivă a decedat, iar altul se află în stare gravă la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs tragedia.

Tragedie pe calea ferată! Două locomotive s-au ciocnit: o persoană a decedat, iar alta se află în stare gravă!Tragedie pe calea ferată! Două locomotive s-au ciocnit: o persoană a decedat, iar alta se află în stare gravă!

Cele două locomotive efectuau transporturi de marfă, una se afla staționată, iar cealaltă a venit cu viteză. O primă ipoteză este că vehiculul de cale ferată a rămas fără frâne. Mecanicul care a supraviețuit a sărit din locomotivă. „Pe calea ferată din apropierea gării CFR Bârsești staționa o garnitură cu vagoane și o locomotivă, iar pe aceeași cale ferată, o altă locomotivă făcea manevre pentru a se cupla cu garnitura respectivă. Nu se cunosc motivele pentru care aceasta a venit cu viteză mai mare și nu a putut să se oprească, astfel că a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat o persoană decedată, de 49 de ani, și o victimă de 53 de ani, ambii angajați ai CFR Marfă”, a declarat Andrei Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here