spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăEvenimentTragedii care te marchează pe viață! Zeci de accidente grave, înregistrate în...

    Tragedii care te marchează pe viață! Zeci de accidente grave, înregistrate în 2017

    Zeci de gorjeni mor anual după ce sunt victimele accidentelor de circulație. Din păcate, zeci, chiar sute de familii rămân marcate pe viața de astfel de tragedii. Trei persoane au murit luni, în urma unui accident rutier pe DN7, la Câineni, între o autoutilitară care rula pe contrasens și un TIR, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dascalete.

    Din ce în ce mai multe tragedii au loc pe șoselele din România, inclusiv pe cele din județul nostru. Tineri, adulți sau chiar copii își pierd viața în accidente de circulație care au loc din diverse cauze. Și Gorjul a fost „zguduit” de astfel de întâmplări triste. De exemplu, vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Dragoi, a murit în luna iunie, într-un accident rutier care a avut loc în Târgu-Jiu, în timp ce se îndrepta spre casă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Andrei Lazăr, un alt autoturism care circula din sens opus a intrat în coliziune cu maşina condusă de Alecu Drăgoi, după ce acestuia i s-ar fi făcut rău la volan şi ar fi intrat pe contrasens.

    Tot in luna iunie, mai exact pe 30 iunie, patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc în comuna gorjeana Albeni. O tânără în vârstă de 21 de ani a decedat după ce a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Pe 26 mai, familia, colegii, prietenii și localnicii din Licurici l-au condus pe ultimul drum pe mijlocașul de la Știința Hurezani, care și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Tânărul de 19 de ani a încercat să depășeașcă mașina din fața sa și a pierdut controlul volanului, oprindu-se cu autoturismul într-un stâlp. Un bărbat, de 41 de ani, din comuna Cîlnic, a murit pe data de 25 aprilie, în urma unui accident rutier, care a avut loc pe Dealul Bujorăscu, în localitatea Ciuperceni. Victima era pasager în mașina condusă de un șofer de 31 de ani.

    Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Gorj, conducătorul mașinii a pierdut controlul direcției într-o curbă, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-o vale. În cele opt luni care au trecut de la începerea anului 2017, în județul Gorj au avut loc zeci de accidente rutiere. Principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave sunt: viteza neadaptată la condițiile de drum, neacordare de prioritate vehiculelor din trafic, depășiri neregulamentare. În 2016, au avut loc cu 3.000 mai multe accidente decât în 2015. Peste 1.900 de oameni au murit, conform datelor făcute publice de Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România. Din păcate pentru noi, în ultimii șase ani, numărul evenimentelor grave crește constant.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: