Tragedii în Târgu Jiu: O bătrână a fost arsă de vie în propria locuință! Alte trei case, mistuite de flăcări!

0
36

Ziua de sâmbătă a fost una neagră pentru unele familii din Târgu-Jiu. La amiază, o casă de pe strada 14 Octombrie a luat foc, iar flăcările s-au extins la alte două case. La fața locului au fost trimiși să intervină 40 de pompieri, însă unul dintre aceștia a ajuns la spital, după ce a căzut de pe acoperișul casei de la care s-a extins incendiul. În cursul nopții, angajații ISU au fost nevoiți să intervină din nou, de această dată la un incendiu izbucnit în Bârsești – Târgu Jiu. În urma acestuia, o femeie a ars de vie.

Tragedii în Târgu Jiu: O bătrână a fost arsă de vie în propria locuință! Alte trei case, mistuite de flăcări!Tragedii în Târgu Jiu: O bătrână a fost arsă de vie în propria locuință! Alte trei case, mistuite de flăcări!Casa de la care a pornit incendiul pe strada 14 Octombrie aparține unui bărbat care colectează sticle și cartoane, lucru care a favorizat extinderea flăcărilor la alte două case. În timpul încercării de a lichida flăcările, un pompier a căzut de la o înălțime de trei metri, fiind transportat la spital. Pagubele sunt semnificative. „La prima proprietate, la care a început incendiul, au ars acoperişul casei de locuit, pe aproximativ 250 de metri pătraţi, aparatură electronică şi electrocasnică, precum şi articole de îmbrăcăminte. La cea de-a doua proprietate au ars acoperişul pe aproximativ 50 de metri pătraţi, obiecte de mobilier, fiind distruse sau deteriorate tâmplărie de aluminiu, tavane, pereţi şi uşi. La cea de-a treia proprietate au ars acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de circa doi metri pătraţi, tâmplăria la două ferestre şi uşi, s-a degradat instalaţia electrică, aparatura electronică şi electrocasnică şi izolaţia termică, din polistiren, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Cauza probabilă este jar sau scântei provenite de la mijloace de încălzire lăsate nesupravegheate, o sobă”, au comunicat reprezentanții ISU Gorj.

Și în cazul celei de-a doua tragedii, tot jarul sau scânteile au fost de vină pentru izbucnirea incendiului. În urma flăcărilor care au cuprins casa din Bîrsești, o femeie de 81 de ani a murit, iar acoperișul casei a fost devastat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here