Acasa / Eveniment / Trei bărbați agresivi au primit ordine de restricție de la polițiști

Trei bărbați agresivi au primit ordine de restricție de la polițiști

Poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie de 38 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, despre faptul că, în timp ce se afla la o locuinţă din comuna Drăguţeşti împreună cu concubinul său, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra femeii.

În aceeași zi poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați o femeie, de 41 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că soțul  său, de 44 de ani, cu acelaşi domiciliu, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa, în timp ce se deplasau împreună pe strada Aleea Școlii, din localitate.

O zi mai târziu poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Săcelu, s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 45 de ani, din comuna Crasna, pe fondul  consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, de 80 de ani, din comuna Crasna.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii faţă de agresori, prin care acestora le-a fost impusă restricţia de a se mai apropia de persoana vătămată sau de locuinţa acesteia. Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*