Acasa / Eveniment / Trei gorjence, snopite în bătaie de bărbații lângă care trăiesc

Trei gorjence, snopite în bătaie de bărbații lângă care trăiesc

Trei femei au sunat la 112, în weekendu-ul trecut, după ce au fost bătute de bărbații lângă care trăiesc.

O femeie, de 30 de ani, cu domiciliul în orașul Târgu Cărbunești, a sesizat poliția cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost lovită de concubinul său, de 41 de ani. Conform polițiștilor, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, pe fondul consumului de alcool, fapt pentru care oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată și de reședința acesteia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Și-a bătut soția și fiica

Un alt caz de violență conjugală a avut loc în Bumbești Jiu. O femeie, de 35 de ani, a apelat la sprijinul oamenilor legii pentru că soțul său, de 44 de ani, ar fi amenințat-o cu moartea pe ea și pe fiica lor, de 15 ani, provocându-le o stare de temere. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 50 metri de persoana vătămată și de fiica acesteia, respectiv de reședința unde locuiesc acestea“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Un conflict în familie a avut loc și în comuna Licurici. O femeie, de 37 de ani a sunat la 112 să sesizeze faptul că este agresată de soțul său, de 43 de ani. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în urma unui conflict spontan, bărbatul a lovit-o pe soție și i-a provocat leziuni în zona capului și a feței. Femeia a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost de acord cu înlăturarea soțului său din locuința comună, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile împotriva bărbatului. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*