Acasa / Eveniment / Trei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni, în 24 de ore

Trei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni, în 24 de ore

Poliţiştii din Negomir au fost sesizaţi de o femeie, de 42 de ani, din  comuna Bâlteni, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe raza localităţii Moi, s-a întâlnit cu un tânăr, de 27 de ani, din aceeași localitate, care ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul ar fi exercitat acte de violenţă asupra femeii, pe motiv că aceasta nu doreşte să divorţeze de soţul său.  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică. Totodată  poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de partea vătămată la o distanță  mai mică de 150  metri.

Iar poliţiştii din Novaci a fost sesizaţi prin apelul 112 de către o femeie, de 45 de ani,  din comuna Baia de Fier, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său, de 49 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă asupra concubinei sale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică. Totodată  poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de partea vătămată la o distanță  mai mică de 20  metri.

La  aceeaşi dată, aceeași poliţişti au fost sesizați telefonic de către o femeie, de 40 de ani, din comuna  Baia de Fier, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său de 31 de ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul, pe fondul geloziei ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică. Totodată poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*