Acasa / Eveniment / Trei persoane depistate conducând fără permis

Trei persoane depistate conducând fără permis

În numai o zi, poliţiştii au dat amenzi de 37 de mii de lei

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au oprit în trafic, o femeie, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DN 67B Frumușei. Cu ocazia verificărilor în bazele de date ale poliţiei, a rezultat faptul că aceasta nu deține permis de conducere.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au identificat în trafic, un tânăr, de 18 ani, din comuna Pades, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 A Cerna Sat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În noaptea de 17/18 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au oprit în trafic, pe DJ 674 Turceni, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Negomir, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține acest drept.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*