Un angajat al Primăriei Scoarţa a fost găsit mort în casă

2
47

Dispariţia subită timp de două zile a unuia dintre colegi i-a pus pe gânduri pe angajaţii Primăriei Scoarţa. Aşa se face că ieri, doi dintre colegii de serviciu ai bărbatului au bătut la uşa apartamentului în care locuia Gheorghe Raţă, pentru a vedea ce se întâmplă cu el. Cum la uşă nu le-a răspuns nimeni, colegii acestuia au spart uşa, găsindu-l pe bărbat mort în dormitor. Imediat ce au dat peste trupul neînsufleţit al colegului lor, oamenii au dat alarma la poliţie.

Gheorghe Raţă era angajat al Primăriei Scoarţa şi lucra la cadastru. De două zile omul nu a mai apărut la serviciu. Nici la telefon nu a răspuns, motiv pentru care colegii din Primărie l-au căutat acasă. „Nu a mai venit la muncă de două zile. L-am tot sunat la telefon şi nu a răspuns. Atunci ne-am hotărât să mergem la el acasă. Aici, însă, l-am găsit mort pe patul din dormitor. Nu avea urme de violenţă pe corp. Nu ştim dacă era bolnav sau nu. Asta o s-o spună medicii legişti după necropsie“, a spus unul dintre colegii de serviciu ai bărbatului găsit fără suflare. O altă angajată care a venit la uşa colegului său a spus că Gheorghe Raţă era un om la locul lui şi nu crea probleme. „Am venit împreună cu un alt coleg să vedem ce se întâmplă cu cadastristul nostru, că nu a răspuns la telefon şi nu a venit la muncă de două zile. L-am găsit mort pe patul din dormitor. Nu erau lucruri răvăşite prin casă. Totul era la locul lui“, a adăugat o altă colegă de serviciu a lui Gheorghe Raţă.

Prietenii spun că era fost sportiv

Imediat ce au dat peste trupul bărbatului care zăcea mort pe patul din dormitor, colegii bărbatului au sunat la poliţie. Cadastristul era singur acasă, spun colegii de muncă, soţia acestuia fiind plecată în alt judeţ pentru câteva zile. Unul dintre apropiaţii bărbatului găsit fără suflare spune că era un om integru, echilibrat şi fost sportiv de performanţă. „Având în vedere că a făcut sport de performanţă la viaţa lui, aş zice că era un om sănătos, dar acest lucru îl vor spune doar medicii legişti atunci când vor efectua necropsia. Eu îl cunosc de multă vreme şi era un om integru şi echilibrat“, a spus unul dintre prietenii cadastristului Raţă. La faţa locului poliţia a efectuat cercetările şi oamenii legii spun că nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului. „Am fost sesizaţi de către colegii de serviciu ai persoanei decedate cu privire la faptul că acesta a fost găsit mort în casă. Din primele cercetări nu rezultă urme de violenţă pe corpul bărbatului, iar cadavrul a fost transportat la morgă în vederea stabilirii cauzei morţii“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, inspectorul principal Daniel Ionuţ Tică. Cadavrul a fost preluat de medicina legală, urmând ca mâine medicii legişti să stabilească de la ce a survenit moartea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here