Acasa / Eveniment / Un minor de 15 ani a intrat cu mașina într-un stâlp

Un minor de 15 ani a intrat cu mașina într-un stâlp

Un minor de 15 ani din Bălești a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism prin orașul Rovinari. Mașina pe care o conducea era lovită și asta a atras atenția polițiștilor care în urma verificărilor au stabilit că acesta a lovit un stâlp de iluminat public din localitate.

”Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au identificat pe Bulevardul Minerilor, din localitate, un autoturism care prezenta avarii pe partea din dreapta față. Cu ocazia verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză a fost condus pe Bulevardul Minerilor, de către un minor de 15 ani, din comuna Bălești, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public, după care a plecat de la locul producerii evenimentului.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile  publice, fără a poseda permis de conducere” a trasmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*