Acasa / Eveniment / Un minor de 16 ani a înjunghiat în plină stradă un prieten

Un minor de 16 ani a înjunghiat în plină stradă un prieten

Un tânăr de 16 ani din Tg-Jiu a înjunghiat în plină stradă un alt tânăr de 24 de ani din localitate și apoi a fugit de la locul incidentului. Polițiștii i-au dat de urmă și l-au dus la sediul poliției. Bărbatul rănit a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale.

”Poliţiştii din cadrul  Poliției  Municipiului  Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul  112  de către un bărbat, despre faptul că prietenul său a fost agresat fizic.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că un tânăr, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 24 de ani, din mun. Târgu Jiu, după care a plecat de la fața locului.

În urma căutărilor efectuate de poliţişti tânărul de 16 ani a fost identificat pe raza municipiului, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Tânărul rănit a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor. În cauză cercetările sunt continuate de  către un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*