Un recidivist care a fost arestat în Franța, reținut pentru jaful de la casa de schimb valutar din Bumbești Jiu

0
79

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, este acuzat de comiterea jafului de la casa de schimb valutar din localitatea Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj, de pe data de 25 februarie. Acesta a fost capturat ieri dimineață de poliţiştii gorjen. Suspectul s-a aflat în închisoare în Franţa, fiind eliberat în vara anului trecut. Suspectul a fost arestat şi condamnat pentru o serie de furturi. Bărbatul a fost reţinut în această dimineaţă pentru 24 de ore, după ce au fost efectuate două percheziţii domiciliare.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracţiunii, autorul şi-a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroşani, iar o parte din suma de bani, în valută, sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroşani şi oraşului Petrila“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Doar o parte din banii furați au fost recuperați

Suspectul a sustras 7.000 de euro. Poliţiştii au recuperat doar o parte din bani. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracţiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroşani, iar o parte din suma de bani în valută sustrasă a fost schimbata la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroşani şi oraşului Petrila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here