19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăEvenimentUrmăriți de polițiști prin pădure

Urmăriți de polițiști prin pădure

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Aramă efectuează cercetări faţă de doi tineri în vârstă de 23, respectiv, 19 ani, ambii din judeţul Gorj, prinşi în flagrant, în timp ce sustrăgeau brazi din fondul forestier al Ocolului Silvic Baia de Aramă.

Polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Aramă, în urma unei activităţi pe linie silvică, privind tăierile ilegale de pomi de iarnă, efectuată pe raza oraşului Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, au depistat în flagrant două persoane în timp ce tăiau de pe picior brazi din fondul forestier al Ocolului Silvic Baia de Aramă din punctul Priboaia. Cei doi tineri au fost somați să-şi înceteze activitatea infracţională, unul dintre ei nesupunându-se somaţiilor poliţiştilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea şi prinderea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoanele în cauză au 23, respectiv, 19 ani, ambele fiind domiciliate în comuna Padeş, judeţul Gorj. Cu ocazia cercetării locului faptei au fost identificate un număr de 11 cioate de pomi de iarnă tăiaţi ilegal şi au fost descoperiţi la faţa locului 4 pomi de iarnă care au fost ridicaţi în vederea confiscării. Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite dosare penale.

Tată și fiu din Runcu, reținuți după ce au fost depistați la volan sub efectul substanțelor psihoactive

0
Un tânăr de 27 de ani și tatăl său, ambii din comuna Runcu, au fost...

O nouă degringoladă în PNL Gorj

0
După ce a trebuit să vină un șef de la centru, în persoana prim-vicepreședintelui Dan...

15 stații de încărcare a autovehiculelor electrice vor fi amplasate în Gorj

0
Mai multe comune și un oraș din județul Gorj vor beneficia de stații de încărcare...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!