10 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 14, 2021
AcasăEvenimentVâlceanul acuzat că a încercat să mituiască un polițist din Săcelu a...

Vâlceanul acuzat că a încercat să mituiască un polițist din Săcelu a fost eliberat din arest

Se mai dă şpagă în spitale?Bărbatul din Vâlcea care a încercat să scape de un dosar penal oferind șpagă unui agent al postului de poliție din Săcelu a fost eliberat din arestul preventiv.

„În baza dispoziţiilor art. 362 C.pr.pen. cu aplic. art. 208 C.pr.pen, art. 242 alin. 2 Cod procedură penală, dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpatul ȚEVELEI CONSTANTIN, de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 14 din 11.10.2020 emis de Tribunalul Gorj,cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri. În baza art. 215 alin. (1) C. proc. pen., pe timpul cât se află sub control judiciar“, a stabilit Tribunalul Gorj.

Acesta trebuie să respecte o serie de măsuri, cum ar fi să nu urce la volanul vreunei mașini, să nu părăsească județul Gorj și să nu intre în legătură cu martorii.

Cercetat în două dosare penale

Potrivit procurorilor, în data de 10 octombrie, acesta i-a oferit unui agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Săcelu suma de 5000 de lei, pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, în sensul să nu dea curs cercetărilor într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în care inculpatul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

La Judecătoria Horezu, șoferul mai are înregistrat un dosar pe numele său în care a fost trimis în judecată pentru că s-ar fi urcat la volan sub influența băuturilor.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -