Acasa / Eveniment / Vântul puternic a făcut ravagii în județul Gorj

Vântul puternic a făcut ravagii în județul Gorj

Vântul puternic a făcut ravagii în județul Gorj, care s-a aflat sub avertizare de Cod Roșu, în partea de nord, și Cod Galben. Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj au intervenit în mai multe cazuri. Vântul puternic a smuls un acoperiș al unei anexe, provocând daune și la o altă anexă aflată în imediata apropiere. „La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu care a intervenit pentru degajarea elementelor de construcție astfel încât acestea să nu mai reprezinte un pericol.

Din fericire, pagubele produse au fost doar de natură materială“, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Acoperișurile a două blocuri din Bumbești Jiu au fost deteriorate

În orașul Bumbești-Jiu, o serie de elemente de la acoperișurile a două blocuri s-au desprins și exista riscul să se prăbușească. „La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu care a constatat că este vorba despre mai multe elemente de lemn și tablă care puteau să cadă și să pună în pericol trecătorii.  Pompierii militari au intervenit și au îndepărtat pericolul“, a spus Florin Chisim

Pensiune din Rânca, afectată de vântul puternic

De asemenea, în zona Rânca, bucăți de tablă din acoperișul unei pensiuni au căzut din cauza vântului puternic. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Nocavi care a intervenit pentru degajarea elementelor de construcție.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*