Acasa / Eveniment / Verdict final pentru gruparea de spărgători a interlopului Stăncioi

Verdict final pentru gruparea de spărgători a interlopului Stăncioi

Interlopul Petre Stăncioi și gașca acestuia de spărgători de locuințe și-au aflat sentința finală. Instanța Curții de Apel Craiova l-a condamnat pe fostul patron al clubul de noapte FTE la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. La începutul acestui an, Judecătoria Târgu Jiu îl condamnase cu doi ani mai mult.

Complicele lui Stăncioi, Viorel Constantin Stăniloiu are de executat tot cinci ani de închisoare, iar un alt tovarăș de infracțiuni, Aron Valentin Bubăciosu, a fost condamnat la patru ani de închisoare. De asemenea, pentru alți complici -a deciz rejudecarea dosarului. „Trimite cauza la rejudecare la aceeaşi instanţă în ceea ce-i priveşte pe inculpaţii Căzănel Bogdan Constantin, Vîlceanu Constantin şi Roşca Ion şi în ceea ce priveşte latura civilă a cauzei”, a stabilit Curtea de Apel Craiova.

Gruparea de spărgători se orienta către vilele de lux ale unor oameni înstăriți. Astfel, au fost sparte vilele avocatei Anca Dondera şi de la cea a omului de afaceri Cristi Nicolae Crăc.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*