Viaţa pietonilor pusă în pericol de şoferii inconştienţi

1
20

Numărul şoferilor care urcă la volan în stare de ebrietate este în continuă creştere. Amenzile uriaşe nu îi împiedică pe aceştia să renunţe la obiceiul care le pune viaţa în pericol atât lor cât şi celorlalţi participanţi la trafic. Nu puţine au fost accidentele în care pietonii au plătit cu viaţa inconştienţa şoferilor. Oamenii legii au intensificat controalele în trafic, depistând astfel mai mulţi conducători auto care încalcă legea.

Zilele trecute, poliţiştii au tras pe dreapta un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani. Acesta a fost rugat să sufle în fiolă, deoarece mirosea a alcool. Etilotestul a indicat o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-a fost întocmit pe loc dosar penal.

,,Polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au depistat în trafic un tânăr de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Oamenii legii vor continua astfel de activităţi menite să elimine pericolele de pe drumurile din judeţul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here