14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăExterneMAE: Avertizare pentru Spania - greva însoțitorilor de bord Ryanair continuă

MAE: Avertizare pentru Spania – greva însoțitorilor de bord Ryanair continuă

Sursa foto: spania.directbooking.ro
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe cale aeriană înspre și dinspre Regatul Spaniei că mai multe organizații sindicale au anunțat prelungirea grevei însoțitorilor de zbor ai companiei aeriene Ryanair, în perioadele 12-15, 18-21, 25-28 iulie 2022, pe toate intervalele orare, la cele 10 aeroporturi situate în: Madrid, Malaga, Barcelona, Alicante, Sevilla, Palma de Mallorca, Valencia, Girona, Santiago de Compostela și Ibiza. În acest context, pot exista blocaje majore în programul curselor aeriene operate de această companie.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp cu privire la situația zborurilor contractate, consultând paginile de Internet de specialitate și oficiale și/sau contactând direct operatorul de zbor, în vederea prevenirii unor situaţii neplăcute pe durata călătoriei în străinătate.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al Românei la Madrid: +34917344004, apelul fiind redirecționat către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.” se arată pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe (mae.ro)

Budăi: Cât sunt în funcţia de ministru al Muncii nu va scădea nicio pensie în România

0
Marius Budăi a declarat că, atâta timp cât va fi ministru al Muncii, nu va...
Deputaţii din comisia pentru învăţământ, de acord cu intonarea obligatorie a imnului naţional în şcoli, în fiecare zi de luni

Sindicatele din învățământ cer majorarea salariilor cu 8%

0
Sindicatele din învățământ solicită creșterea salariilor cu 8%. Constantin Huică, președintele Uniunii Sindicatelor Libere din...

Cîțu: „Un premier care nu are Ministerul Finanțelor nu conduce 100% Guvernul”

0
Fostul premier Florin Cîțu a precizat miercuri seara, în emisiunea Sub semnul întrebării, cu Robert...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!