33.4 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăFaza zileiVicele de la Calafat, „exilat” în adăpostul pentru câini

Vicele de la Calafat, „exilat” în adăpostul pentru câini

Foto: Primaria Municipiului Calafat – Facebook

Un scandal cât casa a izbucnit la Primăria din Calafat, acolo unde primarul și-a păstrat întreaga primărie și l-a „exilat” pe viceprimar tocmai în adăpostul pentru câini din oraș, anunță B1tv.

Biroul viceprimarului Petre Petrică a fost mutat în „singurul loc disponibil din oraș”, așa cum susține edilul șef, însă izgonitul afirmă că decizia este doar ca o răzbunare pentru un conflict din trecut, notează digi24.ro.

Primarul Dorel Mitulețu a rămas singur la primărie, după ce biroul viceprimarului a fost mutat într-un fost adăpost canin, primarul argumentând că locul respectiv ar fi în administrarea sa, reprezentând totodată și singura soluție viabilă. Cu toate acestea, vicele a declarat presei că există în primărie un birou în care și-au desfășurat activitatea foștii viceprimari, dar el îi va primi și în locul unde a fost pus, pe oamenii care-l vor căuta, pentru rezolvarea problemelor localității.

Dorin Tașcău despre posibilul candidat la Primăria Tg. Jiu: „S-ar putea să găsim oameni care nu trebuie să fie neapărat membri ai PSD“

0
Prim vicepreședintele organizației municipale Târgu Jiu a PSD, Dorin Tașcău, a spus că nu este...

Gabriela Firea vrea un nou mandat la Primăria Capitalei

0
Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat miercuri seară că, dacă cetăţenii o vor vota la viitoarele alegeri,...

Creșă de 1,7 milioane de euro la Motru

0
Primarul din Motru, Cosmin Morega, a anunțat că se va construi o nouă creșă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!