S-a stins din viață un cunoscut instrumentist de la Ansamblul „Doina Gorjului“ care a suferit de COVID-19

0
1263

Ștefan Mustățea, instrumentist la Ansamblul Folcloric „Doina Gorjului“ și membru al Fanfarei „Armonia“ din Târgu Jiu, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani.

Acesta a suferit de COVID-19 și a fost internat în spital o perioadă mai lungă până când testul PCR a fost negativ, însă a rămas cu o serie de probleme medicale și s-a internat din nou în spital. El suferea de fibroză pulomonară și de alte afecțiuni pulmonare. Nu putea respira fără aparatul de oxigen. Ștefan a solicitat externarea pentru că avea un aparat de oxigen acasă, dar, din păcate, a murit la scurt timp.

Ștefan Mustățea a activat în fanfara militară, fiind subofițer în cadrul unității militare din Târgu Jiu. După ce s-a retras din activitatea militară, Fane, așa cum îi spuneau cei care îl cunoșteau, a fost încadrat la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“.
Ștefan a început să colaboreze din acest an și cu Fanfara „Armonia“, formată în principal din foști componenți ai fanfarei militare. „Am fost devastat de vestea primită. Știam că este în spital cu unele probleme la plămâni, după ce suferise de COVID-19. Din ce am aflat, urma să plece săptămâna viitoare la o clinică din Târgu Mureș pentru a urma un tratament. Fane a fost un instrumentist desăvârșit, foarte apreciat de breasla noastră“, a spus Gheorghe Enăștescu, liderul Fanfarei „Armonia“.

Înmormântarea va avea loc joi, 31 decembrie, în Cimitirul Municipal din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here