Trei medici din Târgu Jiu internați în spital cu COVID-19 au fugit din unitatea medicală

1
731

Trei medici din municipiul Târgu Jiu, internaţi cu COVID-19 în Spitalul Judeţean de Urgenţă, au plecat, noaptea trecută, din unitatea medica fără acceptul personalului medical.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.-Jiu s-au sesizat din oficiu despre faptul că trei pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean Tg.-Jiu, Sectia Oncologie, cu diagnostic pozitiv de COVID-19, au părăsit unitatea medicală, fără acordul personalului de serviciu.

Poliţiştii au constatat ca pacienţii ar fi trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate având domiciliul în muninicipiul Tg.-Jiu, acestea fiind medici in cadrul Spitalului Judeţean Tg.-Jiu. Din verificări a rezultat că în cursul zilei de 29.10.2020, acestea au părăsit incinta Secţiei Medicale unde erau internate fără a informa despre acest lucru. Întrucât nu au respectat măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19, celor trei persoane li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Persoanele în cauză au fost identificate la domiciliu şi transportate cu ambulanţa şi internate la Secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliței Gorj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here