14 cadre medicale din Gorj, infectate cu noul coronavirus

0
593

14 cadre medicale din județul Gorj au fost infectate cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei. 11 dintre aceștia au fost declarați vindecați. „Au fost infectate cinci persoane de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, două persoane de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, o persoană de la Spitalul Municipal Motru, cinci persoane de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, și o persoană de la Direcția Publică de Patrimoniu Târgu Jiu. Dintre acestea, doar trei persoane se mai află în spital“, a spus Daiana Militaru, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj.

209 cazuri în Gorj

Până în prezent, în județul Gorj au fost înregistrate 209 cazuri confirmate cu COVID-19, din care: 148 persoane vindecate și externate; 49 persoane (internate în spitale din județul Gorj), 3 persoane (internate în spitale din județele de domiciliu) și 9 persoane decedate.

„17 persoane se află în carantină instituționalizată (3 persoane au intrat  în carantină în ultimele 24 de ore; o persoană a ieșit din carantină în ultimele 24 de ore). 2208 persoane se află în autoizolare la domiciliu (343 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 190 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore)“, se arată într-un comunicat al DSP Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here