23 de salariaţi ai Spitalulului Judeţean de Urgenţă, infectaţi cu noul coronavirus

0
315

Numărul salariaţilor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu care sunt infectate cu SARS-CoV-2 se menţine ridicat. Alte două persoane au fost diagnosticate, ieri, cu COVID-19. 23 de angajaţi se află în carantină, pentru că sunt infectaţi cu noul coronavirus. Doar trei sunt internate în spital, iar restul se află la domiciliu.

Conform ordinului MS  1513/2020 “pacientii care au fost diagnosticati cu forma asimptomatica de infecție cu SARS Cov-2 nu necesită în mod obligatoriu retestare. Aceștia se vor izola la domiciliu, la locația declarată de persoana izolată sau la o locație alternativă atașată unității sanitare până la împlinirea celor 14 zile ce se calculează de la data recoltarii”

Paturi puţine la secţiile de terapie intensivă

Secţiile de terapie intensivă sunt în continuare foarte aglomerate. La unitatea de la Pasarelă, din cele 12 locuri la ATI, destinate celor care sunt bolnavi de COVID-19, sunt ocupate 11, iar la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu mai este un loc liber la Secţia de Terapie Intensivă. Aceeaşi situaţie este şi la unitatea de pe strada Progresului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here