spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăActualitate70 de utilaje pentru întreținerea drumurilor naționale din Gorj pe perioada de...

    70 de utilaje pentru întreținerea drumurilor naționale din Gorj pe perioada de iarnă

    Au fost încheiate contractele pentru întreținerea curentă pe timp de iarnă pentru toate cele șase secții de drumuri naționale din subordinea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPD).

    În cadrul Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu vor fi șase baze de deszăpezire, trei puncte de sprijin, 19 utilaje proprii, 51 de utilaje închiriate, ce se pot suplimenta la nevoie cu încă 17 de utilaje la cerere.
    Stocul actual de material antiderapant este de 46% din necesarul pentru iarna 2021-2022.

    430 de utilaje pe drumurile din Oltenia

    „Pe raza drumurilor naționale din subordinea DRDP Craiova, vor acționa 430 de utilaje specializate, 104 dintre acestea fiind utilaje proprii și 326 închiriate, în caz de nevoie, acestea se pot suplimenta, la cerere, cu încă 123 de utilaje specializate.
    DRDP Craiova are în depozite, la aceasta dată, asigurat peste 50% din necesarul de 35.000 de tone de material antiderapant prevăzut în planul de iarnă, fiecare secție având asigurate stocurile conform perioadei actuale, putând lansa comenzi atunci când situația o impune.
    Utilajele specializate pentru intervenții pe timpul ierni 2021-2022 sunt locate în cele 41 de baze de deszapezire și 17 puncte de sprijin amplasate pe drumurile naționale aflate în administrare“, se arată într-un comunicat de presă.

     

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: