Acasa / Headlines / A murit în fața Spitalului din Rovinari. Medicii au refuzat să-l ajute

A murit în fața Spitalului din Rovinari. Medicii au refuzat să-l ajute

Un bărbat de 55 de ani din Rovinari, județul Gorj, a murit aseară, în fața spitalului din localitate. Acesta plecase acasă pentru că nu erau paturi libere, dar chiar in fata spitalului i s-a făcut rău și s-a așezat pe o bancă. Mai mulți trecători au încercat să-l ajute și să alerteze cadrele medicale aflate la doar câțiva pași, dar acestea au refuzat să vină pentru că nu s-a sunat la 112. Chiar și echipajul de la ambulanta aflat in fata spitalului nu a intervenit. Bărbatul a fost dus la spital de către fiul său, polițist, dar era prea târziu. Familia a depus o plângere penală, iar polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

Medicul Roxana Gherghina (foto) care s-a ocupat de pacient și a fost de gardă noaptea trecută spune că nu putea să plece din spital ca să resusciteze pacientul.

Un comentariu

  1. Omul acela pun pariu ca nu a avut pneumonie si ca injectia cu Ampicilina i s-a facut degeaba.
    Posibil a avut tromboza pulmonara fie in situ fie embolica.Trebuia urgent trimis la Cardio pt a fi anticoagulat daca era asa dar inainte un tomograf pulmonar nu strica.Macar radiografie i-o fi facut?
    In plus sper ca nu e rezidenta doamna.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*