AccesTV şi Impact în Gorj, lideri în preferinţele gorjenilor

1
2

Conform unui amplu sondaj de opinie on-line, realizat pe site-urile radioomega.ro şi igj.ro, postul de televiziune AccesTV şi cotidianul Impact în Gorj continuă să fie lideri în preferinţele publicului gorjean. Acest sondaj de opinie s-a desfăşurat pe o perioadă de patru luni, având peste 4.000 de participanţi unici. Securitatea şi rigurozitatea chestionarelor sunt garantate de imposibilitatea de a vota multiplu pe acelaşi calculator.

Gorjul priveşte AccesTv

Televiziunea AccesTV are, în prezent, cea mai mare acoperire din Gorj, existând localităţi în care doar acest post se recepţionează. AccesTV a rezistat presiunilor economice și schimbărilor politice. Longevitatea s-a bazat pe încrederea telespectatorilor și pe respectul reciproc. Echipa AccesTV a fost alături de gorjeni, la alegeri, schimbări de administrație, evenimente socio-culturale şi sportive, iar în 6 ani, a reușit să păstreze o linie echilibrată. AccesTV s-a impus şi datorită unei echipe tinere şi dinamice, dornică de a aduce în casele telespectatorilor tot ceea ce este mai bun și mai interesant. Acest team muncește zi de zi pentru ca cei care privesc AccesTV să fie informaţi cu privire la comunitatea în care trăiesc.

Impact în Gorj, lider incontestabil

În timp ce din cauza crizei unele ziare nu rezistă pe piaţa presei gorjene sau reduc tirajul de la lună la lună, cotidianul nostru reuşeşte să crească numărul exemplarelor tipărite şi chiar al abonamentelor. De peste un deceniu, echipa Impact în Gorj dovedeşte că publicaţia este o sursă credibilă de informare şi un ziar citit mai ales în mediul urban. Toate acestea certifică în egală măsură munca de peste 12 ani a unei echipe profesioniste de jurnalişti, dar şi aprecierea cititorilor gorjeni ce găsesc în acest cotidian un mod de informare constant în toate domeniile. Redacţia promite că rămâne în continuare echidistantă şi imparţială, publicând ştiri de Impact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here