Acțiune caritabilă pentru Iulia, un pui de om care se luptă să trăiască

0
271

Iulia este o mână de om. Are doar cinci ani, însă este deosebit de puternică, deoarece de mai mulți ani se luptă cu o boală cumplită.

Fetița trăiește în localitatea Filiaşi, aflată în apropiere de județul Gorj. La vârsta de 2 ani, micuţa a fost diagnosticată cu Leucemie Acută Limfoblastică, o formă de cancer. Timp de trei ani, cu ajutorul familiei şi a multor oameni buni, a luptat cu boala. La sfârșitul tratamentului de întreţinere însă, spune mătuşa fetei, boala a revenit.

Fata poate urma tratamentul potrivit la spitalul Bambino Gesu din Roma şi ar urma să beneficieze şi de transplant de măduvă, fratele ei fiind donatorul. Costurile nu sunt însă uşor de suportat pentru familie.

„În luna septembrie a anului 2017, a început să se simtă rău. Au urmat investigații medicale și în cele din urmă am ajuns la spitalul Fundeni unde i s-a pus diagnosticul de coșmar, o boală cumplită, Leucemie Acută Limfoblastică cu celule B. Am luptat timp de 3 ani, am urmat tratamentul cu mari sacrificii financiare dar mai ales emoționale și psihice. Atât de mulți oameni binevoitori ne-au ajutat și ne-au susținut. La sfârșitul tratamentului de întreținere, vestea că boala s-a întors a lovit ca un trăsnet. În momentul de față, cazul nostru a fost acceptat la spitalul Bambino Gesu din Roma, unde vom pleca cu speranță însă și cu teamă. Nu ne este frică să o luăm de la capăt, însă provocarea financiară este mult peste puterile noastre. Cu greu îndrăznesc să vă cer încă o dată ajutorul. Tratamentul este lung, Iulia va avea nevoie de transplant pentru care din fericire fratele ei este compatibil. Vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați luat puțin timp și ne-ați citit povestea. Orice rugăciune, gând bun sau donație ne vor da putere și speranță să luptăm pentru viața Iuliei!”, spune Nicoleta, mătuşa Iuliei.

Obiecte donate și vândute în târg

Un grup de mămici au donat diferite produse, care vor fi duse și oferite la vânzare în Târgu Jiu: „Pentru aceasta micuța, Iulia, ne vom aduna la târgul caritabil făcut pentru ea, pe data de 8 noiembrie, la Târgul Auto Succes. Veniți și cumpărați, poate va vor face cu ochiul lucrurile, cărțile, jucăriile, pe care le punem la dispoziție cu bunăvoință persoanelor care donează în acest scop. Va așteptăm la cumpărături, doar așa o putem salva pe Iulia din ghearele leucemiei!“, au transmis mămicile

Cei care vor să o ajute pe Iulia pot face donaţii în conturile:

EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901

RON: RO93BTRLRONCRT0488440901

Titular: VATUIU MARIANA VASILICA

În momentul de față, Iulia a reușit să plece la Roma, unde urmează un tratament cu imunoterapie. Fetița este conectata la un ghiozdan pe care îl poarta mereu. Dacă răspunde cum trebuie la tratamentul care i se administrează, urmează ca peste trei săptămâni sa facă transplantul de la fratele ei mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here