10.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitateAcțiunea de igienizare a bulevardului Republicii, blocată de cei care și-au lăsat...

Acțiunea de igienizare a bulevardului Republicii, blocată de cei care și-au lăsat mașinile parcate

Acțiunea de igienizare a bulevardului Republicii, din municipiului Târgu Jiu, nu s-a putut desfășura cu succes din cauza cetățenilor care nu au înțeles să nu își parcheze autoturismele preț de doar câteva ore per această arteră rutieră, în ciuda apelurilor făcute de autorități.

„Nu toți cetățenii au înțeles să dea voie autoutilitarelor să intervină în acțiunea de igienizare de pe Bulevardul Republicii. Deși am anunțat din timp această acțiune, iar Poliția Locală a eliberat încă din seara precedentă carosabilul, sunt persoane care au preferat să ignore eforturile municipalității. De altfel, este o situație pe care o întâlnim destul de des. Trebuie să înțelegem cu toții că avem și obligații față de comunitatea în care trăim și nu doar drepturi.

Pentru astfel de situații, curând, vom avea la Târgu Jiu o utilitară care va ridica autoturismele parcate neregulamentar sau care încurcă utilajele de intervenție.

Celor care ne-au fost alături și au înțeles că trebuie să punem cu toții umărul la întreținerea orașului, le mulțumesc. Știu că nu le-a fost ușor, cu toate că a fost vorba de doar câteva ore“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -